Vi som skriver gör det i olika kapaciteter och orsaker, men alla har kommit hit för att få stöd av varandra i kampen mot psykisk ohälsa. Ni är välkomna att kontakta oss ifall ni vill blogga med oss.

lördag 27 juli 2013

Hej, jag är tillbaka igen tror jag

Vill börja med att be om ursäkt för min frånvaro.  Det har gått en lång tid sedan jag var aktiv här och på min egen blogg.

Saker händer hela tiden samtidigt som inget händer och jag är bara så trött, , trött på att eländet aldrig verkar ta slut.

Har inte haft ork eller kraft att ta tag i något på sistone.  Dock sakta men säkert börjar jag väl förlika mig med tanken att jag nu har fibromyalgi.

Det tär på mig att alltid är det något, är psyket bra då rasar kroppen.  En operatiob varje år sedan min 18 års dag, det finns snart inget mer att plocka ur min kropp. Och nu, för några månader sedan kom nästa dom. Fibromyalgi,  jsg är nyligen fyllda 24 år och livet är inte rättvist flr fem öre.

måndag 22 juli 2013

Katastroftänk och annat skit

Jag katastroftänker varenda eviga dag nu. Känns som att livet håller på att raseras på riktigt nu. Fan.


Om jag nu bara är bekymmer för dig, varför sitter du då och säger att du vill ha mer tid med mig och M? Att du vill hitta på saker med oss. Du stöter bort mig. Du identifierar mig i mina sjukdomar till personer jag inte ens känner, och som definitivt inte känner mig. Du gör det för att Du ska få en klapp på axeln.
Mamma, jag säger nej nu. Jag orkar inte.

De senaste veckorna har mina tankar endast bestått av mörker, hopplöshet och smutskastning på mig själv.
Orkar inte.
Klarar inte av det som kallas livet. Vill gömma mig. Dra täcket över huvudet och sova i något år.
Det är inte mycket som inger hopp nu. Skitliv.

När det till och med är jobbigt att andas, hur ska man orka med misären?

Jag ska inte klaga.Tänk på barnen i Afrika för i helvete.