Vi som skriver gör det i olika kapaciteter och orsaker, men alla har kommit hit för att få stöd av varandra i kampen mot psykisk ohälsa. Ni är välkomna att kontakta oss ifall ni vill blogga med oss.

Förslagslådan


Nu är detta en öppen förslagslåda. Ja, det är bara att föreslå eller diskutera på

Admins
[Sistah]   -  Anna
[Sistard]  -   inzi
[Lil' Sis]   -  Eriiza
[Sistahtude]   -  Space Monkey

13 kommentarer :

 1. jag skulle vilja diskutera här. t ex om vi har många tankar runt veckoteman etc så kan detta vara ett bra ställe för oss diskutera lite mer, iställer för att kommentera det ena eller andra inlägget.

  till ett framtida inlägg undrar jag om det finns intresse att skriva om eventuella erfarenheter som jag själv har. att sjukdomen varit så överväldigande att jag inte brytt mig om hygien, min hälsa. med det menar jag att jag struntade i kallelser i flera år för att åtgärda cellförändringar. ep-anfall viftas bort och likadant med upptäckt knöl vid bröstet.
  förstår ni vad jag menar? depressionen och självmedicineringen konsumerar en totalt att man tänker: skitsamma om jag har något allvarligt, jag är ju på väg till min grav målmedvetet ändå.
  är ni på?
  /inzi 23.49 19/5

  SvaraRadera
 2. Hade tänkt att skriva om nåt sånt faktiskt.. Eller i närheten. Men så känns det som om jag är helt genomvidrig och helt ensam om att tänka så! :) Du är bra du Inzi..

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, varför vidrig? nä du, är man sjuk så går saker åt helvete

   du är ju också bra Anna the rocker, och jag tycker om vår lilla gemenskap här =)

   Radera
 3. vad tycks om den nya bakgrunden. jag har inte gjort speciellt mycket men gud vad vi behöver bättre design

  SvaraRadera
 4. Tycker det skulle vara kul diskura nåt visst ämne,som veckoteman ungefär. Annars kan det vara ganska svårt o komma på vad man skriva här,utöver sin egen blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sorgligast, jag kan hålla med om att den här relativt nystartade bloggens skribenter inte riktigt vet hur vi ska starta ämnen alla gånger men visst skriver vi inlägg allt. Se Charlyene, Eriiza, Anna, ML och dina egna inlägg, visst har alla fått respons som varit av värde hoppas jag? Jag vill och hoppas att bloggen fortsätter utvecklas då den bara är i spädbarnstadie, eller något sådant. Vi får alla dra vårt strå till stacken. Jag har själv haft en lång bloggtorka pga depression och då är det inte alltid lätt men då läser jag gärna andras inlägg och kommenterar och ger input. Så hade jag tänkt att bloggen skulle fungera. Förslag, förslag emotses gärna från alla snälla!

   Radera
 5. Jag hade ett förslag på regler. Eller nästan ett krav faktiskt.
  INGA triggande inlägg, inget "Jag har sytt XX stygn igår" "Jag tog en överdos på XX" osv.

  Vi är ju här för att hjälpa varandra och jag vet att när jag var som sjukast kunde jag lätt tänka att jag minsann skulle visa att jag kan ännu värre.

  Låter inte det som en bra idé att ha det som en grundregel?

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast å andra sidan kan jag tycka att vi är här för att stödja varandra. Men jag förstår helt och hållet din synpunkt.

   Radera
 6. Tänkte tipsa om en stark och i detta ämne passande blogg: http://handleder.blogspot.se/

  SvaraRadera
 7. Hej,

  Jag har lagt till en blogglista till vänster med rubrik 'Läsvärda bloggar'
  Kommer ni på någon bra blogg som passar där så är det bara att säga till!
  kanske informativa bloggar, eller bara jävligt bra bloggar som våra egna.. ja, vad har ni för idéer?

  kram
  /inzi

  SvaraRadera
  Svar
  1. En bra idé. Man kunde ha underkategorier om man ville. T.ex. Bipolära, Borderline, Samlingsbloggar, Asperberg, ADHD, etc.

   Radera
 8. Allt som står under viktiga punkter är viktigt och bra men det är så mycket text. Jag tycker vi borde utöver det som står göra en mer kortfattad viktiga punkter lista.
  Ingen som ersätter utan mer som en sammanfattning som är mer.. ja nu hittar jag inte rätt ord men hoppas ni förstår.

  Vad tror ni?

  SvaraRadera
 9. Sedan jag kom med här i gänget så har det inte varit så mycket "trafik" på denna gruppblogg, vilket jag finner något trist. Det är oftast lättare att skriva på sin egen blogg. På den här gruppbloggen finns det olika människor med olika bakgrund och erfarenheter och visst vill vi väl alla ventilera och delge.

  Men jag håller med Inzi!
  Det hade varit kanonbra om vi kunde starta någon form av tema.
  Behöver kanske inte nödvändigtvis vara varje vecka, för jag tror att en del kanske då känner en viss prestationsångest och så ska det absolut inte vara. Månads tema, är mitt förslag! Att en del av oss blir så att säga valda till att vara "ansvarig" för att skriva ett inlägg en gång i månaden och föreslå ett tema vi alla kan skriva i.

  Att ha en gruppblogg där det är "knäpp tyst" ger inte så mycket!
  Vad säger ni (skriver) om detta förslag?

  SvaraRadera